19/07/2024

El PSC de L’Hospitalet ha lliurat a la Creu Roja a L’H més de 400 joguines

Recollides durant la seva campanya “Que jugar no sigui un somni, fes-ho realitat”.

PSC
23/12/2020

El primer secretari del PSC de L’Hospitalet, Cristian Alcázar, acompanyat dels representants de les tres agrupacions locals del partit a la ciutat, ha lliurat a la presidenta de l’assemblea local de Creu Roja L’Hospitalet, Dolores Ruiz, les més de 400 joguines recollides entre militants i simpatitzants del PSC a la ciutat, durant la campanya “Que jugar no sigui un somni, fes-ho realitat”, que tenia per objectiu, recollir joguines per a la infància que més ho necessita a la nostra ciutat.

Aquesta campanya col·laborava amb la que cada any duu a terme en tot el territori català Creu Roja amb el nom «Els seus drets en joc», del projecte “La Joguina Educativa”. Aquesta es fa amb la finalitat de poder garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives als nens que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Des del PSC de L’Hospitalet s’ha volgut col·laborar un any més en aquesta campanya de Creu Roja, però aquesta vegada, a causa de la situació de crisi que ha generat la pandèmia, ha volgut redoblar esforços per a aconseguir més joguines, perquè aquestes arribin a més nens i nenes de la ciutat, amb una campanya pròpia.

En la campanya de recollida, que es va fer del 2 al 17 de desembre, també van col·laborar comerços locals oferint joguines. En aquesta campanya també s’ha volgut posar en valor el comerç de proximitat dels nostres barris.

El PSC de l’Hospitalet, també ha volgut agrair l’extraordinària labor que l’assemblea local de Creu Roja realitza a la ciutat, que ha estat essencial durant aquesta pandèmia. I ara també, invertint els seus esforços perquè en l’època més significativa de l’any per als més petits, cap nen a la ciutat es quedi sense rebre un joc o una joguina, partint als valors de Creu Roja.