19/07/2024

El PP de L’Hospitalet ofereix el seu suport per portar endavant les mesures econòmiques que ajudin a les famílies, comerciants i autònoms de la ciutat

Sonia Esplugas: “Primer hem de vèncer al virus i reduir les seves conseqüències»

Sonia Esplugas
06/05/2020

La presidenta i portaveu del PP a l’Ajuntament de L’Hospitalet, Sonia Esplugas, ha traslladat el suport del Partit Popular per portar endavant totes les mesures que siguin adients per rebaixar els efecte econòmics que ha comportat la crisi sanitària del COVID-19.

Durant la seva intervenció en el primer Ple Virtual de la setmana passada, Esplugas va explicar que davant la situació sobrevinguda i d’extrema gravetat sanitària que ha provocat el Coronavirus, el Partit Popular va entendre que havia de donar suport al govern municipal per tal d’aplicar totes les mesures que fossin necessàries per aconseguir guanyar la batalla a la COVID-19. “Primer hem de vèncer al virus i reduir les seves conseqüències i, posteriorment, una vegada hagi passat aquesta crisi sanitària ja haurà temps d’entrar en detall, analitzat i fiscalitzar la gestió que s’ha fet de la situació”.

“Evidentment, i com no pot ser d’altra manera, des del PP creiem que aquest oferiment s’ha de traduir en lleialtat i transparència Institucional, bidireccional entre govern i oposició. Mai el nostre suport pot ser sinònim de carta blanca per fer i desfer sense donar explicacions o rendir comptes” ha afegit Sonia Esplugas.

En el mateix sentit, la portaveu del PP ha posat el valor el paper dels Ajuntaments que han estat al capdavant de la crisi com a administració més propera als ciutadans i que -segons Esplugas- “han estat els grans oblidats per part del Govern d’Espanya i el Govern de la Generalitat donat que han hagut d’enfrontar-se sols i sense material a les necessitats urgents i bàsiques d’aquesta crisi econòmica i social com efecte colateral a la pandèmia”.

“Per això, una vegada superada la crisi sanitària, haurem de posar en marxa un Pla d’Ajuda amb mesures econòmiques i socials. El PP ajudarà en tot allò que sigui possible per reduir els devastadors efectes econòmics que està provocant el COVID-19 a les famílies, comerciants, autònoms i petits empresaris de la nostra cuitat” ha conclòs.