19/07/2024

Cs proposa incloure als pressupostos de la Generalitat una partida per acabar amb els barracons en l’Hospitalet

Cs presenta una bateria d’esmenes als pressupostos de la Generalitat per a incloure inversions en equipaments socials pendents a la ciutat.

Ciu exp
08/03/2020

La portaveu d’Assumptes Socials del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Noemí de la Calle, ha presentat la bateria d’esmenes que el seu grup ha presentat als pressupostos de la Generalitat relacionades amb l’Hospitalet de Llobregat. En concret es reclamen inversions per a equipaments en el municipi entre les quals destaquen les partides necessàries per a acabar amb els barracons presents en 6 centres educatius de la ciutat

La portaveu de Cs ha recordat que al curs 2019-2020 “hem passat de 2 a 6 centres amb barracons a la ciutat, demostrant la falta de planificació del Departament d’Ensenyament i l’absolut desinterès del Govern a l’hora de gestionar el benestar dels ciutadans”.

De la Calle ha detallat la resta d’esmenes que la formació taronja ha presentat “per a cobrir la manca d’equipaments socials en l’Hospitalet” entre les quals destaquen les partides per a “la construcció dels CAP promesos a Santa Eulàlia o la Florida”, així com “les residències per a persones majors, guarderies i habitatge de lloguer social que tanta falta fan a la ciutat. “A Cs creiem que cal racionalitzar la Generalitat perquè se centri en prestar els serveis que demanda la ciutadania” ha resolt la portaveu de Cs.