19/07/2024

La gent de la petanca celebra la seva festa anual

Unes 200 persones van participar en l’acte de reconeixement pels èxits esportius i per la tasca esportiva i social que desenvolupen al llarg de l’any

p
07/03/2020

El Palauet de Can Buxeres va acollir ahir la Festa de la Petanca, un acte de reconeixement als èxits assolits pels clubs de la ciutat que participen en diferents competicions i que ha esdevingut un punt de trobada anual per a tota la gent de la ciutat que practica aquest esport. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marín, i del regidor d’Esports, Cris Plaza.

Durant l’acte, es van lliurar els trofeus als mèrits esportius en la temporada 2019 (9) i als guanyadors dels tornejos de la Festa de la Petanca (4), Sant Jordi (8), 11 de setembre (8) i del Campionat de Dupletes (8). També es van lliurar els 16 trofeus de la Copa Ciutat de L’Hospitalet i un recordatori a cadascun dels clubs de petanca de la ciutat en agraïment a la tasca desenvolupada al llarg de l’any.

L’Hospitalet compta amb 13 clubs de petanca, amb un total de 19 instal·lacions municipals que disposen de 152 carrers o pistes, la majoria gestionades per entitats dels barris de tota la ciutat, amb una superfície total que equival a 2 camps de futbol. La petanca és el cinquè esport que més es practica a L’Hospitalet amb prop de 2.500 esportistes i unes 430 activitats relacionades amb aquest esport.