19/07/2024

Creu Roja a L’Hospitalet realitza el 8-M un taller per apoderar les dones

De les 12.30h a les 14h a la Plaça de l’Ajuntament

stop
03/03/2020

L’Assemblea Local de la Creu Roja a L’Hospitalet durà a terme el proper diumenge 8 de març a la Plaça de l’Ajuntament un taller amb el lema “Dones amb poder, dones apoderades

L’activitat, que es farà a partir de les 12.30 dins dels actes programats a la ciutat, es perllongarà fins a les dues de la tarda i incidirà en tres aspectes: drets de la dona; cultura, país de provinença i finalment, test de coneixements dels drets de la dona.

La Creu Roja a L’Hospitalet dins dels programes dirigits a les dones centra la seva activitat al projecte ATENPRO (sistema telefonia mòbil per a víctimes de violència de gènere).

ATENPRO és un servei basat en la utilització de tecnologies de la comunicació telefònica mòbil i de geolocalització (GSM i GPS), que ofereix a les dones que comptin amb una ordre de protecció, una atenció immediata i a distància des del centre d’atenció, assegurant una resposta ràpida les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i en qualsevol lloc on es trobin.

L’any 2019, el servei va atendre 157 dones amb un total de 1.197 intervencions amb visites, seguiment i informació. Tanmateix és van produir 44 intervencions indirectes amb atenció a persones que depenen d’elles, com ara fills. Aquestes dades suposen un increment respecte les de 2018 on es van atendre 145 dones amb 1.163 intervencions i 51 beneficiaris indirectes.