18/07/2024

Núria Marín va presidir la recepció institucional i lliurament de Premis de la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet

En el marc de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

a
03/03/2020

L’alcaldessa, Núria Marín,va presidir la recepció institucional i lliurament de Premis de la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet (FECEAL’H), en el marc de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet. També hi van ser la regidora de Cultura Popular i Tradicional, M. Ángeles Sariñena, i el regidor de Cultura, David Quirós, entre d’altres.

L’acte es va celebrar divendres al vespre al Palauet de Can Buxeres amb l’assistència d’una àmplia representació de les entitats andaluses a la ciutat. El premi a la labor social el va recollir Eduard Pallejà de la Fundació Agbar; el premi Manuel Rodríguez el va recollir Maria Puerto Fernández, una de les fundadores de la Hermandad Rociera de Carmona, i el premi d’honor Blas Infante va ser per a l’Antonio Arnas Flores, un dels fundadors de l’ACA Cofradía 15+1. Durant l’acte també es va fer un reconeixement a les 18 entitats andaluses a la ciutat.