18/07/2024

La plataforma «Can Trinxet Viu», reclama a l’Ajuntament un diàleg sincer i clar, per seguir treballant dins del recinte

En les setmanes vinents està previst que s’iniciïn els treballs de rehabilitació de la nau lateral de Can Trinxet

Can Trinxet 2
27/02/2020

En les setmanes vinents està previst que s’iniciïn els treballs de rehabilitació de la nau lateral de Can Trinxet. Els treballs d’adequació, que gestionarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona preveuen reforçar la coberta de l’edifici i condicionar l’espai amb serveis com electricitat, aigua o lavabos.

Segons, un informe de seguretat, al llarg del període en què es desenvolupin les obres, no és permetre realitzar activitats entorn de l’antiga fàbrica.

La plataforma «Can Trinxet Viu«, que gestiona el solar posterior del recinte, no hi està d’acord amb l’informe, per aquesta raó va convocar un acte de protesta aquest passat dimarts per tal d’informar a tots els veïns.


La plataforma «Can Trinxet Viu«, amb el permís municipal, va netejar l’espai posterior i el va dinamitzar creant un hort urbà i organitzant diversos actes veïnals al llarg d’aquests darrers mesos.

Segons l’informe de seguretat encarregat per l’Àrea Metropolitana, però, el perímetre de Can Trinxet ha de quedar buit durant els cinc mesos que es preveu que durin les obres.

Una mesura que la plataforma assegura que no és del tot clara, i per això temen que sigui una excusa, per fer-los fora del recinte. La plataforma vol reunir-se amb l’Alcaldessa per aclarir la situació.