18/07/2024

«L’H Espai de Debat» presenta el Cicle “Catalunya/Espanya: Sortides per a una nova etapa”

Amb Joan Tardà, Joan Coscubiela, Marta Pascal i José Montilla

Espai de Debat
09/03/2020

L’H Espai de Debat (Tres Quarts per Cinc Quarts – Espai de Progrés – Associació UNESCO L’H) presenta el cicle de conferències d’Espai de Debat: “Catalunya/Espanya: Sortides per a una nova etapa“. Totes les conferències es duran a terme al Centre Cultural Metropolità (CCM.) Tecla Sala i hi haurà, com sempre, torn de preguntes i reflexions per part del públic assistent. Tots els actes són gratuïts i comencen a les 18:30h.

La primera conferència la protagonitzarà Joan Tardà, ex diputat al Congrés de Diputats, ex dirigent d’ERC i actual líder d’opinió del considerat “independentisme pragmàtic”. El dijous 26 de març de 2020 al CCM. Tecla Sala.

El dijous 2 d’abril, Joan Coscubiela exposarà la seva aposta política per sortir d’aquest atzucac nacional-democràtic. L’ex diputat del Congrés de Diputats per ICV-EUiA i ex diputat al Parlament de Catalunya, per Catalunya Sí Que Es Pot (CSQEP), defensarà la seva proposta política per Catalunya basada en l’encaix a Espanya de matriu federal/ista.

El dimecres 15 d’abril serà el torn per a l’ex coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, que lidera l’espai moderat post convergent, l’independentisme moderat. Ens explicarà la seva aposta per un independentisme gradual i pactista.

I finalment el Molt Honorable President (M.H.P.) de la Generalitat i ex senador per designació autonòmica pel PSC, José Montilla, ens presentarà la seva via d’encaix de la nació catalana a l’estat espanyol el 21 d’abril.