25/09/2024

L’Auditori de Cornellà inaugura la Tardor’24 amb els actes especials del 30 aniversari del 26 al 29 de setembre

Ramon Madaula, Pep Plaza, Israel Fernández, Diego del Morao, Ángela Cervantes o Carlos Cuevas entre altres cares conegudes que visitaran L’Auditori aquesta temporada

AUDITORI CORNELLA
19/09/2024

L’Auditori de Cornellà puja el teló de la nova temporada Tador’24 i ho fa amb quatre jornades molt especials que commemoren el seu trentè aniversari. Del 26 al 29 de setembre s’han programat diferents actes per celebrar amb el públic tres dècades que han vist néixer, créixer i madurar aquest equipament, referent cultural a Cornellà i a tot el Baix Llobregat. Pel seu escenari han passat més de 4.800 espectacles que ha vist gairebé dos milions de persones. Un teatre que ha estat testimoni de l’evolució del món de les arts escèniques amb una clara vocació de servei públic convertint-se en espai cultural però també donant cabuda a espectacles que conviden a la crítica i a la reflexió potenciant el poder mobilitzador i integrador de la cultura.

Així doncs, l’especial aniversari començarà dijous 26 de setembre a les 19,30h amb la Gala Cornellà Escènica, un esdeveniment molt especial on es presentarà oficialment la programació de tardor de les quatre sales culturals de Cornellà: L’Auditori Sant Ildefons, la Sala Padró, la Sala Ramon Romagosa i, aquest, L’Auditori de Cornellà. Una gala que comptarà amb la presència de la periodista i presentadora televisiva, Ruth Jiménez. El concert Zetzània Mix, 30 anys de viatge posarà el colofó final a aquesta gran festa de la cultura.

Divendres 27 de setembre a les 20h serà el torn de cantar i ballar amb OBK en concert per deixar per a l’endemà, dissabte 28 de setembre a les 13h, l’emissió en directe des de l’escenari de L’Auditori del programa Tot és Comèdia de Ser Catalunya amb Màxim Castillo i convidats sorpresa, programa de cultura líder amb més de 32.000 oients. El mateix dissabte, a les 20h, es donarà pas al bon teatre amb l’obra La Casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca.

Una cita familiar molt esperada diumenge 29 de setembre a les 17h posarà el punt i final a la programació especial del 30 aniversari. Es tracta d’El Cuc Quàntic, el nou espectacle de Reggae per Xics.

Teatre, monòleg, òpera, familiars i molta música d’octubre a desembre

La programació continuarà a L’Auditori el 6 d’octubre amb la comèdia de Ramon Madaula, Conqueridors, amb un repartiment de luxe: Roger Coma, Ayoub El Hilali, Xavier Bertran, Tilda Espluga, Mònica Glaenzel i Vanessa Segura. A l’octubre també podrem riure amb El Substitut, el monòleg de Pep Plaza el proper dia 13. Ja dissabte 19 d’octubre serà el torn de l’espectacle Nuova Barberia Carloni, un dels plats forts del prestigiós Festival Internacional de Pallassos, Memorial Charlie Rivel i acomiadarem octubre el dia 27 amb La Bohème, una de les més populars de Puccini.

El cantaor Israel Fernández tornarà a L’Auditori el 8 de novembre acompanyat a la guitarra per un altre gran, Diego del Morao. El mateix cap de setmana, diumenge 10 de novembre serà el torn del musical familiar més roquer, La Ventafocs i dissabte, 16 de novembre, pujarà a l’escenari el grup Los Jeremías de teatre amateur que protagonitzarà Menudo Funeral.

Novembre continuarà amb més música el dia 17 amb el Trio Fortuny i peces de Beethoven, Amy Beach i Txaikovski. Dissabte 23 de novembre agafarà el relleu un dels tributs més esperats aquesta temporada, el tribut a AC/DC, The Night Prowlers. I per posar el punt i final al mes de novembre i coincidint amb els actes amb motiu del Dia Internacional per a l’erradicació de la violència vers les dones, el 27 de novembre L’Auditori aixecarà el seu teló per rebre a Jauría inspirada en el judici de ‘La Manada’ i protagonitzada per Ángela Cervantes, Artur Busquets, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas.

Per acabar l’any, dos actes en el mes de desembre. L’1 de desembre torna La Calòrica amb Le congrès ne marcha pas sobre el Congrés de Viena, la fi de l’Antic Règim i la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse. Una comèdia grandiosa, frívola i, sobretot, rabiosament política. El 15 de desembre serà el torn de donar la benvinguda a les festes nadalenques amb el tradicional concert Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Continuem a l’Apropa Cultura i Cultura Jove i estrena de nous abonaments

Per fer més assequible la nostra programació, a L’Auditori comptem amb diferents tipus de descomptes i abonaments: descomptes en entrades anticipades, preus especials per a menors de 25 anys i majors de 65 anys, preus per a grups i sis tipus d’abonaments i packs. Aquesta tardor es posa a la venda el nou abonament familiar amb descomptes en la compra dels tres espectacles familiars de la temporada.

I en aquest 2024, L’Auditori s’ha sumat a l’Apropa Cultura, un programa que connecta entitats socials que treballen amb persones en risc d’exclusió amb teatres, auditoris, festivals i museus amb l’objectiu de facilitar l’accés a les seves activitats culturals a aquests col·lectius en situació de vulnerabilitat. Així, ens unim a aquesta xarxa amb vocació de compromís social i reservem entrades amb tarifa reduïda i les posem a disposició d’aquestes entitats i serveis socials.

També en formen part del programa Cultura Jove, una aliança dels promotors culturals, teatres, sales i festivals de música i d’arts escèniques de Catalunya per posar a la venda entrades a preus especials per a joves d’entre 18 i 30 anys.

Per últim, recordem que L’Auditori està inclòs dins els equipaments on es pot fer servir el Bo Cultural Jove, que ofereix als joves una ajuda de 400€ per invertir en cultura.

Podeu consultar tota la programació Tardor 2024 i el programa especial del 30è aniversari a www.auditoricornella.com