14/08/2024

L’Eugènia ha complert 90 anys. I tots els dies visita el Mercat de Collblanc, plogui o faci sol

Pel seu aniversari, el Bar Magí, a on esmorza cada dia li va preparar una festa sorpresa. Des de petita és clienta del mercat!

Eugenia
08/02/2020

L’Eugènia va complir 90 anys aquesta setmana. I quan va arribar al mercat com fa tots els dies, es va trobar amb una sorpresa. Li havien preparat una festa d’aniversari al Bar Magí.

Aquest establiment que està a dins al mercat, al cantó del passatge Costa, l’Eugènia hi esmorza cada dia. Els dissabtes ho fa acompanyada de la seva filla Conchi i la neta. Cada dia plogui, faci fred o calor ella s’acosta al mercat a fer un tomb, per saludar veïns i veïnes, que la coneixen de tota la vida.

Va néixer a Collblanc al carrer Llobregat. La seva mare va venir de Múrcia, a viure a L’Hospitalet embarassada de l’Eugènia. La Conchi, ens explica que la seva mare encara té una bona memòria, però ja no gaudeix de suficient autonomia per estar sola, i ara viu amb ella i la neta.

Per l’Eugènia anar al mercat és sentir-se viva. És la il·lusió que l’ajuda a viure al barri de tota la seva vida, Collblanc. I que per molts anys ho pugui seguir fent.