18/07/2024

Francisco J. González i Ester López, regidors de VOX a L’Hospitalet, candidats al Parlament de Catalunya

.

VOX

Francisco J. González

10/04/2024

El regidor i portaveu de VOX a l’Hospitalet, Francisco J. González, s’ha incorporat a la llista electoral amb la qual VOX concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 12 de maig. González ocupa el dotzè lloc a la llista per la província de Barcelona, que encapçala el secretari general del partit, Ignacio Garriga. L’acompanya en el lloc 48 la també regidora a l’Ajuntament de l’Hospitalet Ester López.

González, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, fou candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet en les passades eleccions municipals, en las quals VOX esdevingué quarta força política al consistori i va entrar per primera vegada a l’Ajuntament de l’Hospitalet amb tres regidors.

Des de la seva entrada al consistori hospitalenc, VOX ha pres com a línies fonamentals de la seva acció política la denúncia del creixement de la inseguretat a la ciutat, reflectida en les dades de criminalitat del Ministeri de l’Interior; la baixada d’impostos i l’eficiència en la despesa pública, que el va portar a votar en contra de les ordenances fiscals i dels pressupost per a 2024, així com la defensa de la unitat de la nació espanyola des de l’àmbit municipal.

Francisco González i Ester López es presenten ara com a candidats amb la voluntat de treballar en favor d’aquestes causes al Parlament de Catalunya

Ester López