18/07/2024

El restaurant Sucapa de L’Hospitalet, entre els tres millors restaurants del Baix Llobregat i L’H segons L’Associació de Gastronomía i Turisme

Un jurat format per 10 persones de diferents àmbits va visitar forma secreta un centenar de restaurants

IMG-20200115-WA0015 retallat 2
15/01/2020

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat ha editat una guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Al llarg de la gala de presentació, s’ha donat a conèixer el rànquing, format en el número 1 pel restaurant La Marimorena de Sant Boi. El segon lloc pel Major 36 de Gavà i el tercer pel restaurant de L’Hospitalet, Sucapà.

Un jurat format per 10 persones de diferents àmbits va visitar forma secreta un centenar de restaurants per entendre la gastronomia de la comarca. S’han tingut en compte criteris com els de la Guia Michelin, com ara la tècnica, el servei, el celler o el local. Tot i que segons explica Ivan Puig, director de projecte de l’AGT, «l’ús del producte de proximitat i generar turisme de qualitat han estat dos criteris que han prevalgut».

Pel que fa al «Sucapa» ha quedat en tercera posició per, segons l’AGT, «la passió culinària, l’elegància dels emplatats,, l’experimentació sense oblidar la tradició, la fusió de sabors i textures». El Restaurant Sucapa, té al capdavant la Mireia Palau i l’Edgar Sucarrats.

Dins el rànquing dels 50 millors restaurants, de L’Hospitalet també hi ha el Terrum, el Brot, el This and That, el Racó del Cargol, el Debut, la Marina de L’Hospitalet i El Repartidor. Locals, tots ells, que aposten pel producte de proximitat, en especial del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet

1.     Marimorena (Sant Boi de Llobregat) 2.     Major 36 (Gavà) 3.     Sucapa (L’Hospitalet de L.) 4.     Ona Nuit (El Prat de L.) 5.     Ermita de Brugués (Gavà) 6.     Arrels (Begues) 7.     Àpat (Molins de Rei) 8.     El Racó (Sant Climent de L.) 9.     Plats (Cornellà de L.) 10.  Terrum (L’Hospitalet de L.) 11.  Cèntric Gastro (El Prat de L.) 12.  Follia (Sant Joan Despí) 13.  Mesón Galicia (El Prat de L.) 14.  Cal Mingo (Viladecans) 15.  2 de Vins (El Prat de L.) 16.  La Lluna en un Cove (El Prat de L.) 17.  El Pou de la Beleta (Sant Boi de L.) 18.  El Brot de l’Hospitalet (L’Hospitalet de L.) 19.  La Princesa i el pèsol (Viladecans) 20.  Anhel (Gavà) 21.  Can Rafel (Cervelló) 22.  This & That Co.(L’Hospitalet de L.) 23.  El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern) 24.  Racó del Cargol (L’Hospitalet de L.) 25.  Debut (L’Hospitalet de L.) 26. La Masia d’Esplugues (Sant Feliu de L.) 27. La Marina (L’Hospitalet de L.) 28. La Masia Sánchez-Casal (El Prat de L.) 29. Can Moyas (Castelldefels) 30. Torreón (Gavà) 31. Cal Vitus (Sant Boi de Llobregat) 32. Cheche Restaurant (Castelldefels) 33. Aire Restaurant (Sant Feliu de L.) 34. La Fàbrica (Esplugues de L.) 35. Ninus (Esplugues de L.) 36. Restaurant L’Olla (Sant Feliu de L.) 37. La Volta (Esparraguera) 38. Fosbury Café (Castelldefels) 39. Casanova Beach Club (Castelldefels) 40. Can Martinet (Abrera) 41. Les Marines (Gavà) 42. El Repartidor (L’Hospitalet de L.) 43. Mar de Pins (Gavà) 44. Can Palou (Esplugues de L.) 45. Aqqua Restaurant (Martorell) 46. El Racó de Can Valentí (Santa Coloma de Cervelló) 47. El Castell (Sant Boi de L.) 48. El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca) 49. Cal Sagristà (Sant Vicenç dels Horts) 50. La part dels Àngels (Sant Feliu de L.)