18/07/2024

Ajudar a la inclusió i la cohesió social gràcies al Teatre Comunitari: Eugènia Delgado, directora de Plàudite Teatre a L’Hospitalet

El pròxim dijous 25 de gener podreu gaudir d’aquesta xerrada-col·loquí amb L’H Espai de Debat

ESPAI DE DEBAT PORTADA
14/01/2024

Comencem l’any 2024, i L’H Espai de debat, reinicia les xerrades i les conferències. El pròxim dijous 25 de gener podreu gaudir d’aquesta xerrada-col·loquí:

Plàudite Teatre – Espai d’Arts Escèniques és una organització nascuda a L’Hospitalet de Llobregat el 1998 com a escola i companyia de teatre, i a través de l’experiència evoluciona cap al Teatre Comunitari i Social.

Porta a terme projectes artístics arrelats al territori amb un fort component social i ha desenvolupat una metodologia pròpia. Considera les Arts Escèniques i el Teatre Comunitari i Social com una eina per desenvolupar la sensibilitat artística, la inclusió, la cohesió social i com un vehicle portador de valors.

Anualment arriba a més de 13.000 persones, infants i joves principalment, i diàriament amb col·lectius d’alta complexitat per raons interseccionals. Enguany porta a terme més de 90 projectes de formació artística, de teatre comunitari i social (d’àmbit educatiu i salut comunitària) a l’àrea Metropolitana de Barcelona, amb especial incidència a L’Hospitalet de Llobregat.

La Eugènia Delgado Mata és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona, és Directora Artística de Plàudite Teatre i membre de l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya. Posseeix Diplomatura en Estudis Superiors Especialitzats en Arts Escèniques, Màster d’Iniciació a la Recerca en Arts Escèniques i Diploma d’Estudis Avançats a la Universitat Autònoma de Barcelona – Institut del Teatre de Barcelona. Amb formació en Lecoq i la Real Escola d’Art Dramàtic de Madrid, també és professora de teatre i moviment. Especialitzada en Teatre Comunitari i Social, lidera programes amb diverses comunitats a L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Cuba. Col·labora en projectes de recerca i ha publicat sobre Teatre Comunitari