18/07/2024

Si és Nadal, arriba el ‘Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat’

En un escenari natural, amb més de 200 participants

El-Pessebre-1440-1024x683
25/11/2023

Va ser en Josep Rodrigo i Puig, més conegut com a Josep de l´aigua, l´ ideòleg i fundador del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat; una persona amb un tarannà inquiet i dinàmic que va fer, que el 24 de desembre de 1962, es fes la primera representació del Pessebre Vivent de Corbera, amb una narració fidel al text evangèlic, enriquida per comentaris en prosa i poesia popular i textos del propi Josep Rodrigo.

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat és la representació del naixement de Jesús a Betlem, una manifestació cultural i popular que ha esdevingut patrimoni immaterial.

La seva representació és participació intergeneracional i alhora un referent actual de la llarga tradició teatral catalana que emana dels misteris i formes més pures i autèntiques del teatre hagiogràfic medieval de Catalunya.

El Pessebre Vivent de Corbera es representa en un escenari natural de 14.000 mCompta amb més de 200 voluntaris i les seves representacions es fan des de l´any 1962 ininterrompudament. Aquestes dades mostren els seus valors i la importància del nostre espectacle arreu del territori, i constaten que hagi esdevingut el Pessebre Vivent més visitat de Catalunya.

El visitant passeja per un recorregut de 700m, guiat ,mentre escolta una narració tot contemplant , en plena natura, boscos, rius i actuants, sota el marc natural i incomparable de la Penya del Corb. Tota aquesta experiència ocorre quan el visitant s’endinsa en el trajecte en totes les seves escenes i formant part d´un pessebre com un figurant més. Aquest és el tret diferencial del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.

Compra d’entrades

Ja es poden comprar les entrades online per poder visitar el Pessebre Vivent de Corbera en la seva 60a temporada, corresponent als anys 2023-24. Des de la temporada passada, les entrades es venen exclusivament per Internet, per tant, aquesta temporada tampoc hi haurà un punt de venda en el mateix Pessebre.

És convenient que les entrades es comprin amb suficient antelació, ja que moltes hores i dies s’esgotaran en pocs dies.

Els ciutadans de Corbera, menors de sis anys, les invitacions i les entrades 2×1 també han de treure l’entrada per internet sense cost, com a mesura per poder tenir control sobre l’aforament del recinte.

JA PODEU COMPRAR AQUÍ LES ENTRADES ONLINE

Calendari del Pessebre Vivent

Ja es pot consultar el calendari de representacions de la 60a temporada del Pessebre Vivent de Corbera. Hi ha vint dies amb diversos horaris disponibles.

Els dies 5, 6, 7, 25, 27 i 29 de desembre i el 13 de gener són dies especials amb l’entrada gratuïta per a socis del Club Super 3.

Podeu consultar el preu de les entrades o bé comprar-les directament al nostre web. Us recomanem comprar les entrades amb suficient antelació, ja que hi ha sessions que s’esgoten en poc temps. Recordem que la venda d’entrades es fa exclusivament per Internet.