18/07/2024

Nadal 2022 a L’Hospitalet: Activitats a Collblanc, dies i horaris

Les entitats de Collblanc us han preparat un bon grapat d’activitats

MERCAT COLLBLANC
14/12/2022

Campanya de comerç “El comerç de L’H fa Nadal. Sent la seva màgia” i enllumenat nadalenc

L’Ajuntament ha preparat un programa especial d’activitats nadalenques, en col·laboració amb les diferents associacions de comerciants i mercats municipals de la ciutat, amb el lema “El comerç de L’H fa Nadal. Sent la seva màgia”. Una cinquantena de propostes lúdiques i culturals per donar caliu a les principals zones comercials de la ciutat i que posen l’accent en el paper fonamental que té el teixit comercial en aquesta època de l’any. Així, l’Ajuntament repartirà 4.000 estrelles als comerços de la ciutat.

Amb l’objectiu de crear ambient nadalenc, l’Ajuntament ha col·locat un arbre de Nadal a tots els barris de la ciutat, i un gran avet natural a la plaça de l’Ajuntament. Pel que fa a la il·luminació nadalenca, enguany s’il·luminen 78 carrers i 15 places, amb més de 870 ornaments distribuïts per tots els barris. S’han mantingut tots els ornaments de l’any passat, ampliant, en molts casos, el nombre de llums. L’Ajuntament es fa càrrec, per tercer any consecutiu, del pagament total dels llums de la ciutat, sense cap cost per part dels comerciants. Tot l’enllumenat és de llums led amb consum d’energia molt baix.

Els llums romandran encesos fins al 8 de gener, per tal de coincidir amb l’inici de la campanya de rebaixes i mantenir l’esperit nadalenc i acompanyar en la dinamització comercial dels carrers de la ciutat.

ACTIVITATS A COLLBLANC