18/07/2024

Així llueix la neu a les muntanyes de Barcelona, al Pirineu barceloní, a una hora en cotxe des de L’Hospitalet o Barcelona

.

Rasos 3 Ret PORTADA

Imatges cedides per l'estació d'esquí i Muntanya de Rasos Peguera

30/11/2022

Aquestes imatges que ens han enviat des de l’Estació dels Rasos de Peguera ens mostren un bon emblanquinat al Pirineu. Rasos de Peguera és l’única estació d’Esquí que hi ha a la província de Barcelona. Es troba a una hora i escaig de camí de la capital catalana. Va ser el primer lloc d’Espanya a on es va practicar l’esquí a inicis del Segle XX.
Després d’estar tancada durant anys, la històrica estació d’esquí de Rasos de Peguera funciona com a parc de neu durant l’hivern. S’hi pot practicar l’esquí nòrdic, raquetes, skimo, esquí de fons, passejar en raquetes de neu, jugar amb trineus i passar un dia divertit a la neu en família.

Situada a prop de Berga, aquesta històrica estació d’esquí va ser fundada l’any 1975. Es tracta d’un paratge de gran valor natural i paisatgístic, que dona accés a l’Espai Natural Protegit de la Serra d’Ensija-els Rasos de Peguera.

L’estació va tancar el 2004. L’any 2010, va tornar a obrir com a parc de neu, amb un caire netament familiar. S’hi pot practicar l’esquí de fons, realitzar excursions en raquetes de neu i jugar a lliscar en trineus. El bar-restaurant que hi ha ofereix tots els serveis i garanteix una divertida jornada a la neu en família. rasos.de.peguera

Imatges cedides per l’estació d’esquí i Muntanya de Rasos Peguera
Imatges cedides per l’estació d’esquí i Muntanya de Rasos Peguera
Imatges cedides per l’estació d’esquí i Muntanya de Rasos Peguera