18/07/2024

Mercè Tubau, presidenta de la Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet: «Les sardanes ja es poden ballar amb música de Shakira i la Rosalia»

El 48è Aplec de la Sardana, ‘Ciutat de L’Hospitalet’ omple la plaça de l’Ajuntament

TUBAU PORTADA

Mercè Tubau

26/10/2022

L’Aplec de la Sardana va tornar a omplir la plaça de l’Ajuntament. Després de dos anys en què les restriccions per la pandèmia van fer impossible la celebració de l’Aplec, aquest darrer diumenge es va poder tornar a la normalitat, i la Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet va poder organitzar l’esdeveniment en la quaranta-vuitena edició de la festa de la sardana.

La cobla de La Flama de Farners va aplegar al llarg de tot el matí una magnífica assistència. Després de dinar Maricel i Reus Jove van tenir la oportunitat de seguir omplint la plaça.

Mercè Tubau, presidenta de la Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet, en conversa amb el TOT L’Hospitalet, s’ha mostrat «molt satisfeta de com va anar la jornada«. El proper sis de novembre se celebrarà l’aniversari de la Coordinadora amb la Cobla Mar i Cel. Un esdeveniment que s’inicia a l’interior de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, i que després es desenvolupa a la plaça de l’Ajuntament.

Un dels objectius de la Coordinadora és crear afecció al món sardanista als més joves, és per això que Mercè Tubau ens comenta que ja es poden ballar sardanes amb la música de la Shakira i la Rosalia. A la festa d’aquest diumenge també van participar més de setanta-cinc puntaires de L’Hospitalet.

Imatge de l’Aplec de la Sardana
Imatge de les Puntaires