19/07/2024

L’Hospitalet retrà homenatge a Miquel Claparols, promotor de l'»Espai Versió Original», mort aquest passat mes de març.

El divendres 17 de juny dins la programació de la Festa Major del Centre

MIQUEL-2-1200

Miquel Claparols

14/06/2022

Miquel Claparols, va morir als seixanta-tres anys el mes de març d’aquest any. Activista cultural i promotor de l’«Espai Versió Original», molt lligat al món del cinema a L’Hospitalet.

Miquel Claparols, havia nascut al barri de Sant Josep de L’Hospitalet, i des de molt jove estava vinculat a la difusió del cinema a la ciutat, especialment en les versions en V.O. En els anys vuitanta i noranta, moment dolç en l’àmbit associatiu de la ciutat, va col·laborar i va ser promotor del «Cinema Club L’Hospitalet.

Aprofitant que se celebra la Festa Major del Centre, s’ha organitzat un homenatge des de la Biblioteca Can Sumarro, aquest divendres 17 de juny a les 18:30 h, es projectarà una pel·lícula i es muntarà l’exposició de cartells de pel·lícules que, gràcies a ell, tenen a la Biblioteca de Can Sumarro
Ho organitza: Biblioteques de L’Hospitalet a la plaça de l’Escorxador (davant del Poliesportiu Municipal del Centre – Marcel·lí Maneja)

Continua l’Espai Versió Original

Amb la mort de Miquel Claparols semblava que les sessions de l’Espai Versió Original que s’organitzaven els dimarts als Cinemes Filmax de Gran Via 2 , podien no tenir continuitat, però no ha sigut així, aficionats al cinema vinculats a l’entitat, i Filmax Granvia 2 han decidit continuar amb les sessions, tal com es feien quan les organitzava el Miquel. Així mateix, l’Espai VO, s’anomenarà «Espai VO Miquel Claparols».