18/07/2024

L’escola Pau Vila ha sortit al carrer per demanar un barri de la Florida ben net

Protesten perquè alguns veïns del barri l’embruten amb tot tipus d’escombraries

Pau Vila exportat
31/10/2019

Segons informa lhdigital, aquest dijous, al migdia, tota l’escola Pau Vila ha sortit al carrer Menorca a manifestar-se per assolir un barri de la Florida que estigui net. Alguns veïns l’embruten contínuament amb ampolles, papers, excrements i objecte que l’enlletgeixen. També hi ha hagut una actuació del grup de corda de 6è.

Alumnes conscienciats amb el barri de la Florida, amb el seu entorn i amb la seva escola. Aquest bon exemple és el que han donat els alumnes de l’escola Pau Vila que s’han manifestat pel carrer Menorca per demanar que els veïns incívics deixin d’enlletgir el barri.

Els pares i les mares també han sortit al carrer per demanar una solució a uns actes d’incivisme que cal aturar. Agents cívics de la ciutat han donat suport a la iniciativa i han repartit fulletons informatius per intentar redreçar la situació.

L’acte a favor del civisme dels pares i alumnes del Pau Vila ha acabat amb l’actuació del grup de corda de 6è dins del projecte Tàndem amb l’EMMCA de L’Hospitalet i ha comptat amb la col•laboració del Pla Integral de la Florida.

Font de la informació: lhdigital