18/07/2024

Tres actividades que esta navidad no te puedes perder en L’Hospitalet

La Fàbrica de Caramels, la Fàbrica de Joguines, y el Campament Reial L’Hospitalet

Joguines PORTADA
17/12/2021

Fàbrica de Caramels

A partir del 27 de desembre endinsa’t en un món màgic al Parc de la Marquesa. Deixa el teu millor desig i sigues part de la fabricació dels caramels per aquest Nadal a L’Hospitalet de Llobregat. La Fàbrica de Caramels i el Jardí Secret t’esperen per viure una experiència única a la teva ciutat.

Parc de la Marquesa – Carretera de Collblanc, 69

Fàbrica de Joguines

Us convidem a la Fàbrica de Joguines, on les cartes es converteixen en Regals, aquí podreu entregar les vostres cartes i veureu com aquestes passen a l’empaquetadora de joguines i d’aquí en sortiran els vostres regals directament per ser entregats per SSMM Melcior, Gaspar i Baltasar a la nit més màgica de l’any, la Nit de Reis.

Can Trinxet – Carrer Santa Eulàlia, 206

Campament Reial L’Hospitalet

Comunicat de SS. MM. els Reis Mags de l’Orient


Nens, nenes, pares, mares, avis i àvies, us volem anunciar que enguany, nosaltres, els Reis Mags de l’Orient tenim més feina que mai, és un any especial i volem omplir les cases de regals!


És per això que instal·larem el nostre Campament Reial a partir del 27 de desembre, per tenir-ho tot preparat per visitar les vostres cases la nit del 5 de gener, mentre dormiu, com cada any!

Us volem convidar a visitar-lo, hi veureu tot el que veieu a la cavalcada tot i alguna cosa més, us esperem! (…i nosaltres els Reis arribarem el dia 5 just per omplir-vos de Regals