18/07/2024

L’Hospitalet ja ho té tot preparat per l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal

Serà a les 19 h davant del Poliesportiu del Centre

ENCESA 4 (2)
19/11/2021

L’Hospitalet dona avui la benvinguda al Nadal amb el tradicional acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc i un espectacle amb música i llums, que tindrà lloc davant del Poliesportiu Municipal del Centre a partir de les 19 hores.  Aquest canvi d’ubicació respon a la necessitat de guanyar espai i que el públic assistent pugui veure l’acte amb més comoditat i, com a mesura preventiva, per respectar les condicions de seguretat derivades de la pandèmia.

L’acte arrencarà amb un espectacle de videomapatge que es projectarà a la façana del poliesportiu, que s’ha fet en col·laboració amb els alumnes del CIFO de L’Hospitalet. Igual que en els darrers anys, anirà acompanyat d’una història per als més petits que tindrà els robots com a protagonistes.

Aquest any, la família dels robots de Xatarris visitarà un nou planeta, Fustis Naturis, per tal de sensibilitzar els més petits sobre el respecte a la natura.

A continuació, es donarà pas a l’encesa simbòlica dels llums de Nadal de la ciutat, amb la il·luminació de la plaça, de la façana i de l’arbre ubicat al carrer de la Riera de l’Escorxador.

La festa acabarà amb música rock i funky i amb diferents coreografies que les famílies podran ballar. A més, tothom que ho vulgui es podrà fer una selfie amb els tradicionals robots, i amb el nous, Pota-Z i Elvis-Bis, i visitar el nou planeta verd i de fusta que s’ha recreat als jardins de Can Sumarro.