26/09/2024

La falta de civisme d’alguns ciutadans, en paguem les conseqüències la majoria!

Si part del pressupost que dediquem a netejar, el dediquéssim a ajudar les persones necessitades tindríem una societat més justa

Can Sumarro civisme.jpg exportat
18/09/2019

El poc civisme d’uns pocs perjudica a la majoria. Malgrat les campanyes de conscienciació, encara haurem de fer més actuacions molt més contundents.

Caldrà fer mes accions des de l’administració per a poder fer entendre a tothom que cal cuidar el que és de tots, l’espai públic. Son una minoria. Però aquesta minoria embruta, pinta parets, no recull els residus dels seus animals de companyia etc, etc. L’ajuntament pot dedicar molts recursos, i esforços però no es pot posar un escombriaire darrera cada persona.

La imatge  que publiquem es del petit parc de Can Sumarro. Es neteja cada dia (ho puc comprovar personalment), però cada dia està brut.  L’administració ha d’actuar en contundència. L’espai públic cuidat fa molt més agradable la vida i la convivència. Els ciutadans honrats lluiten cada dia, i la vida avui en dia no es gens fàcil per la majoria. Cal que aquests ciutadans visquin amb les millors condicions.