18/07/2024

Els trens a Escala no només son un joc per nens, els grans també hi podem estar aficionats

L’Associació d’Amics del Ferrocarril de L’Hospitalet va celebrar una jornada de portes obertes aquest passat dissabte

Portada trens
11/06/2019

Aquest passat dissabte l’Associació d’Amics del Ferrocarril de L’Hospitalet va celebrar una jornada de portes obertes amb motiu del Dia de l’Associacionisme, a on tothom que va voler va poder gaudir d’unes magnífiques maquetes, algunes d’elles reproduccions a escala d’estacions o túnels de la xarxa viaria del nostre país. Així mateix l’associació disposa d’una molt bona col·lecció de màquines de tren i vagons de diferents èpoques i escales. Col·laboren en la Festa Major de L’Hospitalet Centre i en altres esdeveniments socials i festius muntant circuits de tren a on la quitxalla gaudeix d’un passeig damunt dels trens.

  L’Associació d’Amics del Ferrocarril es va fundar el 1981, i te la seva seu a l’antic habitatge del cap d’estació de l’estació de mercaderies que hi ha al carrer Amadeu Torner, tocant a l’Avinguda Carrilet. El seu president es l’Alex Mitjans.

Per qui vulgui veure-ho en directe, el local de l’Associació del carrer Amadeu Torner, 113 (cantonada Avinguda del Carrilet) és obert els dimarts i dijous de 19 a 21 hores.

Maqueta del tunel de Montgat a Escala N
L’estació de Balenyà a Escala HO
Porta d’entrada a la seu de l’associació
Alex Mitjans president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de L’Hospitalet
L’Associació a la Fewsta de l’Esplai del Prat