19/07/2024

L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet presenta la VIII edició del concurs LHTéTalent 2020 i les novetats del Pinya’s Winter Fest.

La cantant Suu i la humorista Inés Hernand seran les mestres de cerimònies d’aquesta edició

AELH4
17/12/2020

L’HtéTalent és el concurs de talents que l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (AELH) ofereix cada any a tot el jovent de la ciutat.

Aquest any el projecte més versàtil i amb més història de l’entitat canvia de format una vegada més,

Per adaptar-se a la situació actual: l’edició 2020 es centra exclusivament en el talent musical i inclou només una gala, on artistes solistes i grups optaran al premi de gravar una maqueta amb «Casa de la Música», per ser reproduïda a les millors plataformes musicals del moment.

Els i les artistes finalistes de l’edició del concurs d’enguany són dos solistes, Derek Párraga i Isamar Borgen, i dues bandes, Acid Hooks i Los de Mantenimiento.

La final del concurs es celebrarà dissabte 19 de desembre del 2020 en el marc del Pinya’s Winter Fest, l’esdeveniment que es desenvoluparà a l’Espai Jove Ca n’Arús (Av. Carrilet 312) a partir de les 18h i es retransmetrà també de manera virtual en streaming a la web www.espaijovelh.cat.

A més, aquesta edició del Pinya’s Winter Fest comptarà amb la participació de dues artistes d’excepció: Inés Hernand, comunicadora, còmica i advocada, que serà la presentadora de la gala, i Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, autora de «Tant de bo», la cançó de l’estiu a TV3 i Catalunya Ràdio.

Com cada any, l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet participa en la campanya de Nadal de la Creu Roja de L’Hospitalet “Cap nen sense joguina”, i és per això que tots els beneficis generats a través de la venda d’entrades seran destinats a la compra de joguines solidàries, ni bèl·liques ni sexistes, gràcies a la col·laboració amb Abacus Cooperativa. La venda d’entrades es realitzarà exclusivament per internet a través de la web www.espaijovelh.cat.