18/07/2024

Creu Roja L’Hospitalet inicia la 19ena edició de la Campanya de recollida de joguines

L’edició actual de la campanya de recollida de joguines afronta un any on la situació econòmica deixada per la pandèmia ha afectat profundament a moltes famílies

recollida-joguines-2020-1-477x675

Font: Creu Roja.

05/12/2020

L’Assemblea Local de la Creu Roja a l’Hospitalet ha iniciat la tradicional campanya de recollida de joguines “ELS SEUS DRETS EN JOC” que durarà des del passat 23 de novembre i fins el 5 de gener.

La campanya, que arriba a la seva dinovena edició, vol cobrir les necessitats dels infants de famílies amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines noves per els seus fills o filles entre 0 i 12 anys.

Per tal de fomentar el valor pedagògic i educatiu de la joguina pels infants que la reciben, la Creu Roja recollirà joguines noves de caràcter educatiu, no bèl·lica i no sexista.

De forma extraordinària, i a causa de la situació creada per la pandèmia i les dificultats per a fer recollides presencials s’estableix com a principal punt de recollida l’Assemblea Local de la Creu Roja a L’Hospitalet: C/ Riera del Canyet 47 (antiga Miquel Peiró i Victorí 47) de dilluns a dijous de 9h a 13:30h i de 15h a 17:30h i divendres de 9h a 13h.

Tot i així, també s’ha habilitat el trenet que per Nadal organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet com a segon punt de recollida.

A més a més, una de les novetats d’aquesta campanya és la possibilitat de fer aportacions econòmiques al número de compte de l’Assemblea Local de la Creu Roja a L’H: ES 16 0049 0254 2623 10476 9653.

La distribució de les joguines es realitzarà entre els dies 31 de Desembre i 4 de Gener on cada infant rebrà un lot que inclourà una joguina per nen, material escolar i un joc educatiu per família.

Tal i com informa l’entitat, l’edició actual ha comptat amb la col·laboració d’altres entitats i negocis de la ciutat com CE Dolmen, Associació d’estudiants, PSC L’H, Club CORBIKE, COMANSI, Club Twirling L’Hospitalet, Escola Sant Josep Obrer, Centre Comercial La Farga, Clinica dental Santa Eulalia, Escola Sant Gervasi, Torre Werfen, Trenet de la Llum (Participació Ciutadana Ajuntament L’H).