19/07/2024

Petit Format, porta la millor música independent a L’Hospitalet

A partir de dissabte actuaran, entre d’altres, Maria Rodés, Hidrogenesse i Lichis

Petit Format
25/11/2020

Aquest cap de setmana arrenca una nova edició del Festival Petit Format, una programació alternativa als grans espais i a la música més comercial que ha esdevingut un referent com a altaveu per als grups independents de diferents estils.  

Aquesta edició es farà en caps de setmana successius entre aquest dissabte, 28 de novembre, i el 19 de desembre a L’Oncle Jack i l’Auditori la Torrassa. El Festival l’organitzen la Regidoria de Joventut, L’Oncle Jack i Depo Produccions Musicals. 

El Festival, que normalment es fa a l’estiu, s’ha hagut de posposar aquest any a la tardor a causa de les restriccions decretades a causa de la Covid-19. L’aforament als concerts estarà limitat, segons les noves mesures que van entrar en vigor a Catalunya dilluns passat. És per això que per accedir caldrà fer una reserva prèvia a través del web http://www.joventutlh.cat/joventutlh.cat o del correu onclejack@onclejack.com

Els artistes que hi passaran són Rubén Pozo (28 de novembre), Jordana B (4 de desembre), Maria Rodés (5 de desembre), Maria Jaume (11 de desembre), Hidrogenesse (12 de desembre), Ginebras (18 de desembre) i tancarà el programa Lichis (19 de desembre). A causa de la reducció de l’aforament, en alguns concerts es faran dos torns. Totes les actuacions es podran seguir pel canal de Youtube JoventutLH, de la Regidoria de Joventut. 

Dijous, 26 de novembre, es farà la presentació del Festival a partir de les 20 hores a través del compte d’Instagram @JoventutLH. 

En edicions anteriors han passat pel festival artistes com ara Neil Halstead, Bigott, Mishima, Cass Mc Combs, Maika Makovski o Dorian.