18/07/2024

L’ANC reuneix un centenar de persones per la Diada a L’Hospitalet

.

Eliseu 2
12/09/2020

El Covid-19, ha deixat empremta en la Diada d’aquest any. La tradicional manifestació massiva que convoca l’ANC per la Diada, i els diferents partits polítics de l’àmbit independentista, no s’ha pogut organitzar i s’ha optat per mobilitzacions arreu del territori.

A L’Hospitalet, la concentració s’ha fet davant de l’estació de la Renfe, en l’encreuament entre l’avinguda Josep Tarradellas i la Rambla Just Oliveras. Un centenar de persones s’han concentrat respectant les mesures sanitàries.

Els assistents han hagut de passar un control d’accés on se’ls ha pres la temperatura. I és que, com ha explicat Eduard Vidal de l’ANC L’Hospitalet, al canal lhdigital:

“el repte és aconseguir que la concentració no sigui un punt de transmissió de Covid i volem demostrar que ens podem manifestar sense cap tipus de risc sanitari ni de cap tipus”.

L’organització de l’ANC ha dibuixat unes creus al terra que simbolitzaven els 131 presidents de la Generalitat i, alhora, ha servit perquè els assistents sabessin on s’havien de col·locar. Els lemes de les pancartes que s’han pogut veure en la concentració reclamaven mesures socials, com millores en les pensions i en les infraestructures.

A les 17:14 s’ha cantat els Segadors i després s’ha fet un minut de silenci en record de totes les víctimes de la Covid -19 d’aquests últims mesos. Seguidament s’ha llegit el manifest de l’ANC.