19/07/2024

Esquerra Republicana insta Núria Marin a investigar les possibles irregularitats en la gestió de l’Estadi Municipal en el període 1999-2014

Les presumptes irregularitats es van cometre quan l’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Miguel García era el president del CE L’Hospitale

Estadi exportat 3
17/06/2020

Esquerra Republicana ha instat Núria Marin a impulsar una comissió d’investigació amb l’objectiu d’esclarir possibles irregularitats en la gestió de l’Estadi Municipal de Futbol de l’Hospitalet entre els anys 1999 i 2014, tal com li venen reclamant des del 2015.

Els republicans han intentat durant mesos accedir a la informació corresponent a aquest període, per les sospites de possibles irregularitats i pràctiques opaques comeses per part dels gestors anteriors del Centre d’Esports L’Hospitalet, l’entitat que en tenia encomanada llavors la gestió del camp de la Feixa Llarga.

Tal com ha explicat el portaveu republicà i cap de l’oposició, Antoni Garcia, han tingut accés a través d’una compareixença pública a la Regidoria d’Esports a un escrit de la Junta Directiva del C.E. L’Hospitalet dirigida a l’Ajuntament on s’acrediten diferents irregularitats presumptament comeses en etapes anteriors.

Així, el document manifesta que durant els anys 1999-2014 s’exigia el pagament de dos euros, en concepte de pàrquing, als pares i mares dels equips visitants de futbol base i escolar, sense que hi hagués cap constància comptable d’aquests ingressos. També es reconeix que s’havien vingut realitzant, fins l’entrada de la nova Junta, lligues privades a l’Estadi Municipal sense que tampoc consti cap ingrés a la comptabilitat del club.

Aquest escrit presentat per l’actual Junta Directiva del C.E. L’Hospitalet certifica així les irregularitats comeses en la gestió d’un equipament esportiu municipal per part de l’anterior president durant aquells anys, Miguel Garcia.

Esquerra Republicana ha instat l’alcaldessa Núria Marin a emprendre les accions necessàries de manera urgent, ja que l’escrit adreçat a la Regidoria d’Esports és del passat 10 de gener, i a no bloquejar ni demorar més la creació de la comissió especial per investigar i esclarir aquests fets.

Antoni Garcia ha reclamat “que no es tapin més les irregularitats en la gestió del l’Estadi de l’etapa 1999-2014” i ha demanat que es constitueixi “sense cap excusa la comissió que fa anys que ja s’hauria d’haver creat, per depurar responsabilitats en les irregularitats en la gestió d’aquest equipament municipal”.