18/07/2024

Ingresados en el Hospital del Mar de Barcelona, una pareja celebra los 50 años de casados!

Sonó el himno nupcial. La Carmen y el Tomás acabaron bailando.

hosp mar ret
14/05/2020

No és la celebració que s’haurien imaginat, però de ben segur que no l’oblidaran. Estar ingressats a l’hospital no els ha impedit celebrar els 50 anys de casats, gràcies a la implicació del personal mèdic i d’infermeria que els atén.

​La Carmen i en Tomás van haver d’ingressar a l’Hospital del Mar per Covid-19. La seva filla va trucar al centre per explicar que feien les noces d’or i, com que patia per si era l’última celebració que passaven junts, va demanar si els podien preparar una sorpresa.

​Inés Ibáñez, cap de la Unitat de Confinats de l’@HospitaldelMar, va explicar la situació al personal i de seguida la maquinària es va posar en marxa. Es van repartir les tasques i l’endemà van poder celebrar una cerimònia en què no hi va faltar de res.

​Van improvisar un vel per a ella, amb una bata, i un corbatí per a ell, amb una esponja. Els van posar dues cadires a la porta de l’habitació que comparteixen, perquè van amb oxigen i no volien que fessin gaire esforç.

​Va sonar l’himne nupcial i una infermera va fer de mestra de cerimònies. Van posar música de Raphael i de Los Manolos, perquè la Carmen volia rumba. I tots dos es van animar a ballar.

Informació editada i publicada pel canal 324