18/07/2024

L’Ajuntament va distribuir mascaretes entre les persones usuàries i els professionals dels vuit mercats municipals

Voluntaris de l’Oficina de Voluntaris de L’Hospitalet van repartir entre divendres i dissabte 5.000 mascaretes higièniques

Vol ex
11/05/2020

A primera hora del matí del divendres es va iniciar la distribució de mascaretes higièniques entre les persones usuàries dels vuit mercats municipals, i els seus professionals, a càrrec de voluntaris de l’Oficina de Voluntaris de L’Hospitalet.

En total 5.000 mascaretes que formen part d’una tramesa que el Govern de l’Estat ha fet arribar a la ciutat. La distribució es va fer en l’horari comercial, de 8 a 14 hores, divendres i dissabte.

Els mercats municipals de L’Hospitalet han estat oberts al públic per garantir el subministrament d’aliments frescos a la ciutadania durant l’estat d’alarma per la Covid-19. Des de l’Ajuntament i en col·laboració amb la direcció i els paradistes dels mercats, s’han pres mesures d’higiene i prevenció per tal de preservar la salut i la seguretat de comerciants i clientela i frenar el nombre de contagis.

Així, s’han distribuït 4.000 guants de làtex; s’han difós falques informatives a través de la megafonia; s’han col·locat rètols explicatius sobre les mesures de seguretat i higiene a tots els equipaments, i s’han subministrat cintes adhesives per delimitar les distàncies mínimes de seguretat amb les parades.

Les darreres setmanes s’ha detectat un augment de comandes telemàtiques i una major sensibilització de comerciants i clientela quant a la conveniència d’optar per aquest sistema.

Així, bona part dels mercats han incrementat el servei de repartiment a domicili, especialment adreçat a la població en situació de risc i l’han difós a través de les seves xarxes socials.