19/07/2024

Monrós demana que es tanqui el pis rusc il·legal

.

MONROS COMPRIMIT
22/11/2018

El portaveu de Junts per l’Hospitalet, Jordi Monrós, creu que l’Hospitalet no ha de permetre l’existència d’aquests tipus d’infrahabitatges a la ciutat i demana a l’equip de govern que intensifiqui el control perquè l’Hospitalet no sigui espai de negoci per aquesta empresa.

El mitjà de comunicació La Directa publicava ahir al seu portal digital una notícia amb la qual asseguraven que l’empresa Haibu 4.0 havia posat en funcionament, de forma clandestina, el primer dels seus pisos rusc a la ciutat de l’Hospitalet.

Per Jordi Monrós (portaveu de Junts per l’Hospitalet) aquesta és “una molt mala notícia per la ciutat” i recorda que “al ple del 23 d’octubre de 2018 vam presentar, davant els rumors que aquesta empresa volia posar en funcionament un rusc a l’Hospitalet, una moció (que va ser aprovada) demanant que es prohibís l’existència d’aquest tipus d’infrahabitatges a l’Hospitalet”.

Tanmateix, ara veiem amb estupefacció “que aquesta empresa s’ha saltat totes les normatives i, directament, ha començat a implantar aquest negoci sense disposar de les corresponents llicències”.

Per Monrós, “aquest fet és molt greu ja que el fet de no tenir llicència implica, també, que aquests pisos rusc no han passat per les inspeccions necessàries per garantir la seguretat tant dels possibles llogaters com la de les persones que viuen al mateix edifici on està situat aquest local”.

Per tot això, Monrós ha exigit a l’equip de govern “que dugui a terme les inspeccions i controls necessaris per tal de corroborar que aquest pis rusc funciona a la nostra ciutat i que, un cop comprovat, es dugui a terme el seu tancament així com la corresponent sanció a l’empresa que el gestiona”.