18/07/2024

Un centenar de voluntaris dona suport a persones vulnerables

Les persones que van respondre a la crida feta per l’Ajuntament fan la compra i porten medicaments a la població vulnerable

fd50945e-41de-4cc8-abc3-a8994a7b178a (2)
06/04/2020

Un equip de 100 voluntaris s’ocupa aquests dies de donar suport a les persones que pertanyen a un grup de risc i no poden realitzar diferents tasques domèstiques com ara fer la compra, adquirir medicaments, baixar les escombraries, etc. Els voluntaris també s’estan ocupant de portar a farmàcies de la ciutat viseres de protecció que la ciutadania, empreses o col·lectius realitzen amb impressores 3D. Totes aquestes persones voluntàries han estat equipades amb elements de protecció.

Aquests voluntaris van respondre la crida que va fer l’Ajuntament, a través de l’Oficina de Voluntariat de L’Hospitalet, per aconseguir donar resposta a les mancances d’algunes persones a causa de la situació d’alarma. Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa poden inscriure’s a través de www.joventutlh.cat.

D’altra banda, els voluntaris que, per ser població de risc, no poden sortir a fer tasques fora de casa seva, mantenen el contacte telefònic, tres cops per setmana, amb 140 persones que prèviament ja eren usuàries dels serveis d’acompanyament de Voluntaris de L’Hospitalet.