19/07/2024

Arrenca una nova edició del projecte formatiu L’H>Play

Per a joves de 16 a 29 anys que vulguin formar-se en el sector de les indústries creatives i culturals

L'H. Play
09/04/2019

El Dilluns, 8 d’abril,  va tenir lloc l’acte de presentació i inici de les accions formatives a l’Auditori del Centre Municipal de Formació Ocupacional (CEMFO), a la carretera del Mig, 85. Hi participaran 60 joves,  de 16 a 29 anys, inscrits a Garantia Juvenil, amb nivell acadèmic de batxillerat, formació professional de grau mitjà o superior  o amb estudis universitaris.

El projecte L’H>Play té com a objectiu millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves en el sector de les indústries culturals i creatives (ICC), mitjançant quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual: tècnic d’il·luminació d’espectacles musicals (310 hores), tècnic de so d’espectacles musicals (310 hores), confecció i publicació de pàgines web (560 hores) i desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius (540 hores).

El projecte integra accions d’orientació i qualificació professional, pràctiques en empresa, desenvolupament de la creativitat, promoció de l’emprenedoria i accions de creació i difusió cultural adreçades a la interacció dels participants a la comunitat.

Es tracta d’un eix important de formació professional en el marc del projecte estratègic de ciutat del Districte Cultural. Compta amb la col·laboració d’agents públics i privats, com el Teatre Joventut, Salamandra-Casa de la Música, Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, Espai Social de Producció 3D Xarxa Anàdromes, Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya i Centre Municipal de Creació Multimèdia Torre Barrina.

L’H>Play és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.